نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه

جزئیات محدودیت و ممنوعیت‌های ترافیکی در روز‌های پایان هفته

جزئیات محدودیت و ممنوعیت‌های ترافیکی در روز‌های پایان هفته پلیس راهور انتظامی کشور از اجرای محدودیت و ممنوعیت‌های جاده‌ای برای تسهیل در تردد هموطنان در روز‌های پایانی هفته خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 18
کد خبر: ۱۳۴۲۹۴

به گزارش راهبردمعاصر، سرهنگ احمد شیرانی، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور انتظامی کشور در خصوص محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های کشور در روز‌های پایانی هفته اظهار داشت: تردد موتورسیکلت از ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه مورخ ۲۸ اردیبهشت تا ساعت ۶ روز شنبه مورخ ۳۱ اردیبهشت از محور‌های کرج- چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران- سمنان- مشهد و بالعکس ممنوع است.

وی گفت: تردد موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام ماموریت‌های ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک بلامانع خواهد بود.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور انتظامی کشور تصریح کرد: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج- چالوس کماکان ممنوع است؛ همچنین تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۵ تا ساعت ۲۴ روز جمعه از کرج و ابتدای آزادراه تهران- شمال به سمت مرزن‌آباد ممنوع بوده و در صورت اعلام مامورین پلیس راه در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۸ الی ۲۴ همان روز از مرزن‌آباد به سمت کرج و تهران به صورت یکطرفه خواهد بود.

وی گفت: تردد کلیه تریلر‌ها از محور هراز کماکان ممنوع است؛ همچنین تردد کلیه کامیون‌ها و کامیونت‌ها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۲ الی ۲۴ روز چهارشنبه تاریخ ۲۸ اردیبهشت و همچنین از ساعت ۶ الی ۲۴ روز‌های پنجشنبه و جمعه تاریخ‌های ۲۹ و ۳۰ اردیبهشت از محور هراز ممنوع است.

سرهنگ شیرانی خاطرنشان کرد: تردد کلیه وسایل نقلیه از ساعت ۱۴ الی ۲۲ روز جمعه مورخ ۳۰ اردیبهشت از رودهن به سمت آمل ممنوع بوده و از ساعت ۱۶ الی ۲۲ همان روز دو صورت اعلام مامورین مستقر در محل، از آب اسک به رودهن (محدوده مشاء) به صورت یکطرفه است؛ اگرچه اجرای محدودیت‌های مذکور منوط به افزایش حجم تردد در محور‌ها خواهد بود و چنانچه وضعیت ترافیک عادی باشد، با هماهنگی اجرای محدودیت‌ها منتفی خواهد بود./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار